Taxus Baccata kopen in Zeeland

U wilt Taxus in Zeeland kopen

Als u Taxus in Zeeland wilt kopen dan bent u bij de kwekerij "de groene kraai" aan het goede adres. Wij beschikken over een prima assortiment.  De nederlandse naam is venijnboom. Ze zijn winterhard (bestand tegen winterse temperaturen), groenblijvend (verliezen weinig tot geen naalden) en groeien prima in de Zeeuwse klei. We hebben de Taxus Baccata. Vrijwel elke ondergrond is geschikt mits deze goed doorlatend is.

De Baccata is gezaaid, waardoor er van nature wat meer variatie in kleur en vorm in zit dan in gestekte platnen. U kunt de taxus baccata gebruiken voor hagen en blokken. Hij is ook geschikt voor kleine hagen, zoals ter vervanging van buxus

 

Taxus Baccata

Groeisnelheid: 20-30 cm per jaar
Wintergroen Plantafstand: 40 á 50 cm
Prijzen

40 - 60 cm: €5,00 op
60 - 80 cm: €8,00
80 - 100 cm: €10,00

 

U wilt Taxus in Zeeland online bestellen

U kunt Taxus in Zeeland bestellen via het bestelformulier. Afhalen of bezorging is mogelijk. Kijk voor de tarieven in het menu onder bezorging. De planten zijn opgekweekt in de Zeeuwse klei

U wilt Taxus in Zeeland zo goed mogelijk verzorgen

Als u uw nieuwe Taxus in Zeeland zo goed mogelijk wilt verzorgen dan adviseren wij u om de Taxus na het planten met grote regelmaat water te geven. Doe dit minimaal 2 à 3 keer per week om uw nieuwe Taxus uit Zeeland snel uit te laten groeien tot een volle, gezonde haag.

1 jaarlijkse snoeibeurt is genoeg. Snoeien is zelfs mogelijk tot op het kale hout. een taxus loopt altijd weer op nieuw uit. dit in tegenstelling tot coniferen. De planten zijn ook uitermate geschikt voor vormsnoei.

 Het is altijd goed om uw tuin jaarlijks te verzien van een centimetertje compost.