Liguster (ligustrum ovalifolium) kopen in Zeeland

U wilt Liguster in Zeeland kopen

Als u Liguster in Zeeland wilt kopen dan bent u bij de kwekerij "de groene kraai" aan het juiste adres. Wij beschikken over een prima assortiment aan Liguster. Ligustrum ovalifolium (Nederlandse naam: Haagliguster) is een semi wintergroene haagplant. Dit betekent dat de Haagliguster in principe wintergroen is, maar dat het ook mogelijk is dat de plant een deel van of al het blad verliest in strenge winters. In de lente groeit verloren blad echter meteen weer aan. De Haagliguster heeft mooi diepgroen, ovaalvormig blad. Veel vogelsoorten komen af op de witte bloemen die de Haagliguster in juli vormt. Meestal wordt de plant echter al gesnoeid voordat deze bloemen zichtbaar worden. De Haagliguster is een erg robuuste plant die weinig eisen stelt aan de grond en hierdoor erg populair is als haagplant. Bovendien zijn de planten goedkoop. Liguster groeit erg hard en heeft wel 3 of 4 snoeibeurten per jaar nodig. Eenmaal te groot geworden is het ook mogelijk om een haag terug te zetten. Als u sterk insnoeit loopt hij gewoon weer uit.

Bij vervoer van planten met kale wortel in een aanhanger is het raadzaam deze af te dekken met een zeil. de rijwind droogt de planten uit!

Ligustrum ovalifolium
liguster

Ligustrum Ovalifolium (grootbladerige liguster)

Groeisnelheid: 70-80 cm per jaar
Wintergroen.
Plantafstand: 25 cm

Prijzen

80/100 cm : €1,20 is op

Ligustrum ovalifolium
liguster

Ligustrum Vulgare (wilde liguster)

Groeisnelheid: 70-80 cm per jaar
Wintergroen.
Plantafstand: 25 cm

Prijzen

80/100 cm : €1,20

Ligustrum ovalifolium
liguster

Liguster Ovalifolium aureum

Bontbladige liguster
Groeisnelheid: 50-60 cm per jaar
Wintergroen.
Plantafstand: 25 cm
Prijzen
 60/80 cm : €1,40 is op
 
 
 

U wilt Liguster in Zeeland online bestellen

U kunt Liguster in Zeeland bestellen via het bestelformulier. Afhalen of bezorging is mogelijk. Kijk voor de tarieven in het menu onder bezorging.

U wilt Liguster in Zeeland zo goed mogelijk verzorgen

 Als u uw nieuwe Liguster in Zeeland zo goed mogelijk wilt verzorgen dan adviseren wij u om deze na het planten met grote regelmaat water te geven. Doe dit minimaal 2 à 3 keer per week om uw nieuwe Liguster uit Zeeland snel uit te laten groeien tot een volle, gezonde haag