Olijfwilg (Eleagnus ebbingei) kopen in Zeeland

U wilt Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland kopen

Als u Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland wilt kopen dan bent u bij de kwekerij "de groene kraai" aan het juiste adres.De Elaeagnus ebbingei (Olijfwilg of Zilverbes) is een schitterende bladhoudende heester die goed tegen wind en zoute omstandigheden kan. Het is één van de weinige groenblijvende heesters die goed groeit aan de kust. Vlak aan de kust is het vaak de enige optie voor een groenblijvende haag. De Olijfwilg bloeit in de herfst en krijgt dan witte bloemen. Na de bloei ontwikkelt deze schitterende heester rode bessen met een zilverachtige gloed. Wanneer de Olijfwilg vaak gesnoeid wordt zullen meestal geen bloemen of bessen verschijnen. De Olijfwilg is prima geschikt voor het maken van hagen.

Olijfwilg

Olijfwilg (Eleagnus Ebbingei)

Wintergroen
Plantafstand: 40 á 50 cm
Bestand tegen zoute zeelucht.

40 /60 cm : €5,00  is op
60 /80 cm : €6,00 is op
80 /100 cm : €8,00
100/125 cm:  €10,00 is op
Planten worden voorzien van een elastisch netU wilt Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland online bestellen

U kunt Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland bestellen via het bestelformulier. Afhalen of bezorging is mogelijk. Kijk voor de tarieven in het menu onder bezorging.

U wilt Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland zo goed mogelijk verzorgen

Als u uw nieuwe Olijfwilg (Eleagnus) in Zeeland zo goed mogelijk wilt verzorgen dan adviseren wij u om de Olijfwilg (Eleagnus) na het planten met grote regelmaat water te geven. Doe dit minimaal 2 à 3 keer per week om uw nieuwe Olijfwilg (Eleagnus) uit Zeeland snel uit te laten groeien tot een volle, gezonde haag.

Een heg kan in juli en voor het strakste resultaat nog eens in het najaar worden gesnoeid.  Bij strenge winters kan enige vorstschade optreden. Als standplaats is Eleagnus niet kritisch, ook voedselarme grond is geschikt. Om een niet te brede haag te krijgen, is het aan te bevelen de planten in het begin te leiden. Plaats om de 5 meter een paal met enkele draden ertussen, waar aan de takken worden vastgezet.